alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

Hoe darmkanker voorkomen?

20 maart 2018 | Infomomenten

Om de preventie en de opsporing van darmkanker toe te lichten, organiseert CM Oostende een infoavond met gastro-enteroloog dokter Guido Deboever. 

Iedere dag verliezen 5 families in Vlaanderen een dierbare aan darmkanker. Nochtans is darmkanker vroegtijdig op te sporen en is de kans op genezing dan méér dan 90%. Er bestaat jammer genoeg nog een groot gebrek aan kennis over dit onderwerp.

We kunnen ook zelf preventieve maatregelen nemen om het risico op het krijgen van kanker zo laag mogelijk te houden. Plantaardige voeding, een gezond lichaamsgewicht en regelmatige lichaamsbeweging spelen daarbij een grote rol.

Om de preventie en de opsporing van darmkanker toe te lichten, doet CM Oostende op deze avond beroep op dokter Guido Deboever, gastro-enteroloog in Az Damiaan. 


Praktisch

dinsdag 20 maart 2018 om 20 uur in Az Damiaan

Prijs: CM-leden betalen 3 euro. Niet-leden: 5 euro


Inschrijven

Verplicht vooraf inschrijven tot maandag 12 maart 2018 via gezondheidspromotie.oostende@cm.be.

Betaling gebeurt op de avond zelf.