!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Leadership for Healthcare Professionals 2019

13 december 2019 | Professionals, Vorming

'Leadership for Healthcare professionals' is een organisatie van 'Update in Healthcare'. Dit symposium reikt de zorgverlener van vandaag een reeks strategische, financiële, operationele en kwaliteitsfacetten aan die onontbeerlijk zijn in de moderne gezondheidszorg.

Update In Medical 13Nov19 Banner

De gezondheidszorg ervaart ingrijpende veranderingen in klantgedrag, marktdynamiek en wettelijke eisen. We ondervinden een gevarieerde en diepgaande ervaring naar elke zorgbetrokkenheid om innovatie te stimuleren en de kosten en complexiteit van alle activiteiten te verminderen. Ziekenhuizen erkennen dat ze meer waarde en een betere zorgkwaliteit moeten bieden tegen lagere kosten. Organisaties in de gezondheidszorg moeten zowel kosteneffectief als innovatief zijn, opnieuw in balans komen in de richting van groeiende winstpools, haalbare leiderschapsstrategieën voor opkomende markten implementeren, go-to-market- systemen in overeenstemming brengen en inspelen op de behoeften van een groeiend scala aan doelgroepen.

Dit symposium zal ontwikkeling, educatie en ondersteuning bieden in een reeks strategische, financiële, operationele en kwaliteitsfacetten. De interactieve sessies worden begeleid door ervaren professionals in hun vakgebied (bedrijfsscholen, gezondheidszorg, medische verenigingen, ziekenhuismanagers…). Deze complementaire expertise wordt ondersteund door een ervaren faculteit, die dynamische oplossingen biedt voor de meest complexe uitdagingen.

Praktisch

Dit symposium is een organisatie van 'Update in Healthcare' en vindt plaats op 13 december 2019 van 8.30 uur tot 19 uur in Az Damiaan - Gouwelozestraat 100 Oostende.

Het volledige programma en alle info om in te schrijven vind je op: https://www.update-in-healthcare.be/conferences/

Registration Fee

  • Voor 30 november 2019: 300 euro
  • Na 30 november 2019: 350 euro

De registratiekosten zijn inclusief:

  • toegang tot de sessies
  • drankjes tijdens pauzes
  • lunches en afscheidsreceptie. 

Accreditatie voor artsen in de categorie 'Ethiek en Economie' is aangevraagd.