alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

KVO Etixx run

22 april 2019

Op maandag 22 april 2019 vindt de eerste editie plaats van de KVO Etixx run. Dit is een Stadion Run doorheen de Versluys Arena (KVO) ten voordele van Az Damiaan.

Kvo Etixx Run Website Banner

Loop samen met de KVO-spelers doorheen het stadion van KV Oostende. Er staan 3 waves gepland die van start gaan om 13 uur, 14 uur en om 15 uur. Het parcours is 2 km lang en wordt maximaal 3 maal afgelegd per wave. Zo kom je op een afstand van 6 km doorheen alle mooie en anders niet toegankelijke gedeeltes van de prachtige Versluys Arena. Een run kost slechts 10 euro. Tijdens de KVO Etixx Run wordt er een bevoorrading voorzien in de helft van het parcours door hoofdsponsor Etixx Sports Nutrition. Om 16 uur is er nog een afterparty.

Ten voordele van patiëntjes in Az Damiaan

Het goede doel van deze run is “pijnbeleving bij kinderen” van Az Damiaan. Een ziekenhuisopname voor kinderen kan heel erg ingrijpend zijn. Dit gaat vaak gepaard met vervelende medische handelingen die noodzakelijk zijn. Met kindvriendelijk visueel beeld en materiaal willen we het kind nog meer afleiden van de pijnervaring. Zo zal de ziekenhuisopname op een zo aangenaam mogelijke manier worden beleefd. De opbrengst van deze KVO Etixx-run gaat dan ook integraal naar dit project. Samen met jullie willen we dit project realiseren.

Praktisch

Inschrijven kan tot 5 april via https://versluysarenaevents.be/product/kvo-etixx-run/

Ten laatste één week voor het evenement krijgt elke individuele ingeschreven deelnemer een bevestigingsmail met daarin het persoonlijk registratiebewijs (voor wie inschreef t.e.m. 15/04/2019).

Op 22 april vanaf 9 uur kan u zich met dit registratiebewijs aanmelden aan de ticketbalie aan de hoofdingang van de Versluys Arena. In ruil voor dit registratiebewijs ontvangt u uw wave bandje. Hou dit goed bij want zonder dit bandje kan u niet deelnemen aan de geselecteerde wave. Starten in waves bevordert de loopkwaliteit voor alle deelnemers.

Neem rustig de tijd en kom pas 15 minuten voor het startuur van jouw wave naar de startzone.