!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Webinar 'Positieve mindset & veerkracht'

0 juli 2020 | Medewerkers Az Damiaan

In het kader van ons welzijnsbeleid #YourHealthMatters voor de artsen en medewerkers van het ziekenhuis organiseren we webinars. 

Banner Your Health Matters

Wat is de invloed van stress op ons lichaam? Hoe komt het dat een te veel aan stress aan ons knaagt en onze veerkracht kan verminderen?

Hoe kan je dat sneller herkennen en er op inspelen? Deze vragen beantwoorden we bij de introductie van dit webinar.

Veerkracht verhogen is goed voor jezelf zorgen, lichamelijk als geestelijk. In de webinar gaan we naar deze basis want daar ligt het geheim van meer veerkracht.

Voor het mentale luik gaan we zien hoe je je gedachten tot rust kan brengen en meer kan sturen in de richting die jij wilt. We oefenen praktisch hoe je met je ademhaling aan de slag kan en hoe je mentaal weerbaarder kan worden. Met de verschillende oefeningen kan je meer balans in je leven brengen.

Fysiek sta je sterk als je voldoende beweging hebt, gezond eet en voldoende slaapt. Hoe zit dat bij jou? Misschien wil je hier wel iets aan veranderen? Dit zal van je vragen om bepaalde veranderingen door te voeren in je leven.

Je krijgt praktische tips en tricks om je hierbij te helpen en nieuwe gezonde gewoonten aan te leren die je zullen helpen om veerkrachtiger en positiever in het leven te staan.

 Deze sessie is enkel voor artsen en medewerkers van Az Damiaan

PRAKTISCH

Online sessie op donderdag 1 juli 2021 van 12.00 uur tot 13.00 uur. Er is mogelijkheid om het webinar achteraf (opnieuw) te bekijken.

Webinar in samenwerking met www.springbokcoaching.be

INSCHRIJVEN

Vooraf online inschrijven is verplicht.

Voorjaarsprogramma

We bieden met #YourHealthMatters een boeiend voorjaarsprogramma 2021 aan.