alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Wetenschappelijke vergadering voor artsen

8 mei 2019 | Professionals

Wetenschappelijke artsenvergadering op woensdag 8 mei 2019 om 20 uur met partnerprogramma.

De Raad van Bestuur, de directie en de medische staf van het Az Damiaan, in samenwerking met de Koninklijke Geneesherenvereniging Oostende, hebben de eer u en uw partner uit te nodigen voor de wetenschappelijke vergadering op woensdag 8 mei 2019 om 20 uur. De vergadering vindt plaats in het auditorium Staketsel, Az Damiaan, Gouwelozestraat 100, 8400 Oostende. Aansluitend wordt een verzorgde receptie aangeboden. Accreditering voor artsen werd aangevraagd.

Wetenschappelijk programma

De arts, onverwacht en ongewild te midden een crime scene ! Wat nu ?

Prof. dr. Geert Van Parys – patholoog-anatoom Az Damiaan en wetsdokter

Voet- en enkelletsels bij sporters

Dr. Valérie Vermeersch - Revalidatie, Sport - en Fysische geneeskundearts Az Damiaan

Nieuwe behandelingsopties voor longkanker

Dr. Griet Deslypere – pneumoloog Az Damiaan

Partnerprogramma

De strijd voor vrede

professor internationale politiek aan de Universiteit Antwerpen Tom Sauer

We kunnen de strijd voor vrede winnen door te streven naar meer gezamenlijkheid, vindt Tom Sauer. Onze wereld staat in brand, maar we kunnen die brand blussen. Tom Sauer pleit onomwonden tegen het doemdenken. Uiteraard moeten we eerst begrijpen waarom Poetin Oekraïne onveilig maakt, terroristen zich opblazen in Brussel of Parijs en er nog altijd vijftienduizend kernwapens zijn. In De strijd voor vrede beschrijft Tom Sauer haarfijn hoe al die bedreigingen niet zomaar uit de lucht komen vallen. De complexe gevaren in onze wereld hebben duidelijke oorzaken die we vaak zijn vergeten of negeren.

Inschrijven