!i
Ouders Kinderwebsite Banner

Voor de ouders

Samen met het volledige team willen we ervoor zorgen dat het verblijf van je kind in het ziekenhuis zo goed mogelijk verloopt.

Voor veel kinderen en hun ouders is een bezoek aan het ziekenhuis een spannende en soms stressvolle gebeurtenis, die heel wat vragen met zich kan meebrengen. Je vindt al veel informatie op de onderstaande pagina's.  

Deze kinder- en jongerenwebsite dient echter niet ter vervanging van de persoonlijke gesprekken met de zorgverleners. Moesten jij of je kind nog vragen of opmerkingen hebben na het lezen van de informatie, dan mag je ons altijd contacteren via 059 41 65 00

Maatregelen Corona

  • Eén ouder of vaste persoon blijft bij het kind (= rooming-in). Deze ouder blijft ononderbroken aanwezig van opname tot ontslag. Bij een ongeplande opname kan deze ouder nog één keer naar huis om opvang voor andere kinderen te regelen en/of extra bagage op te halen. 
  • Er wordt niet gewisseld onder ouders om in slapen en de andere ouder komt niet op bezoek. We kunnen zo nodig virtueel bezoek ondersteunen.
  • Geen broers of zussen toegelaten.

Meer info