!i

Bevraging psychosociaal welzijn tijdens en na corona

De coronacrisis was niet evident. We moesten op korte termijn veel zaken aanpassen in onze dagelijkse werking en werden geconfronteerd met veel veranderingen. Jullie toonden heel veel inzet en flexibiliteit. 

Bevraging Pysychosociaal Welzijn

Als Ostenders hebben we allemaal te kampen gekregen met een erg zwaar werkritme, veel bekommernissen en confronterende situaties. Erkenning voor onze inzet, zowel intern als vanuit de bevolking, werd als belangrijk ervaren.

De langdurige mentale druk kan gezondheidsproblemen veroorzaken en door te polsen naar jullie ervaringen willen we op korte termijn gepaste psychosociale ondersteuning kunnen aanbieden.

Jullie mening en ervaringen zijn voor ons maar ook voor jou van essentieel belang!

De resultaten van deze vragenlijst zullen anoniem verwerkt worden. De discretie van iedereen is gegarandeerd!

Als beloning voor je deelname bieden wij de kans om op het einde van deze korte vragenlijst geheel vrijblijvend je e-mailadres in te vullen. Uit deze inzendingen verloten we een restocheque t.w.v. 25 euro (zie visitoostende.be).  Als je je e-mailadres invult op het einde, dan is dat enkel om kans te maken op de attentie. Het e-mailadres zal in geen enkel geval  opgenomen worden bij de verwerking van de resultaten.

VRAGEN