!i

Op bezoek

Je bent van harte welkom in het ziekenhuis.

Bezoekuren

De algemene bezoekuren zijn van 15.00 uur tot 20.00 uur.  Om de rust en verzorging van de patiënten zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij om de bezoekregeling te respecteren. Beperk ook de duur van je bezoek.

Een kort bezoek boeit, een lang bezoek vermoeit

Mondmaskers voor patiënten en bezoekers

Patiënten en bezoekers moeten in ons ziekenhuis geen mondmasker meer dragen. 

Het mondmasker wordt wel aanbevolen bij bezoekers en patiënten met respiratoire symptomen zoals hoesten, niezen, verstopte neus, neusloop, keelpijn. Zo help je onze meest kwetsbare patiënten te beschermen. 

Voel je je beter met een mondmasker, aarzel dan zeker niet om eentje te dragen. Ben je je mondmasker vergeten? Er is een mondmaskerautomaat in de inkomhal.

Uitzonderingen bezoekuren

AfdelingBezoekuren
Materniteit van 15.00 tot 20.00 uur - maximum 2 x 2 bezoekers per dag toegelaten (mogen elke dag andere bezoekers zijn)
de partner en eigen kinderen mogen altijd op bezoek komen

bezoek wordt gepland in overleg met de ouders. (K)raambezoek via de tuintjes is niet langer mogelijk. 

Intensieve zorg (Intensive Care Unit/Mid Care Unit) Beroertezorg (Stroke Care Unit) van 11.00 tot 11.30 uur van 15.00 tot 15.30 uur van 19.00 tot 19.30 uur.
Een chirurgisch masker wordt gedragen bij de patiënten die respiratoire problemen hebben en hoesten.
bezoek aan een coronapositieve patiënt: 1x per dag telkens een half uur later dan de gewone bezoekuren en met een FFP2-masker aan 

COVID-19-patiënt of besmette patiëntenVolg de isolatiemaatregelen zoals aangegeven op de isolatiekaart aan de deur. De verpleegkundige zal je helpen voor je de patiënt bezoekt. 
Corona Bezoek Banner

Medische informatie over de patiënt

Bij patiënten die zelf niet kunnen communiceren over hun toestand naar familie of in kritieke toestand verkeren, wordt de familie zelf opgebeld door de behandelende arts of verpleegkundige. We vragen om hiervoor per patiënt één aanspreekpunt op te geven. Neem hierover enkel in nood contact op met de zorgeenheid om overbelasting van onze diensten te vermijden.