!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Az Damiaan lanceert eigen ziekenhuisserie

16 januari 2019 | Algemeen nieuws

Az Damiaan lanceert Ostenders: een mini-serie waarin de eigen medewerkers de hoofdrol spelen. In onze eigen versie van Grey’s Anatomy zetten we alle troeven van Az Damiaan als werkgever in de kijker. Zo hopen we op een originele manier nieuwe collega’s aan te trekken.

Ostenders Hoofdbanner

Nog nooit eerder waren er zoveel Belgen aan het werk als vandaag. Dat is goed nieuws, maar tegelijkertijd ook een uitdaging voor bedrijven en organisaties. Om het juiste talent te vinden, moet je opvallen. Met Ostenders gaat Az Damiaan voor een creatieve aanpak. “De mini-serie is een unieke manier om de collegiale sfeer in ons vernieuwde ziekenhuis aan iedereen te tonen”, zegt Nathalie Vanlerberghe van de dienst Human Resources.

Eigen medewerkers als acteurs

Ostenders heeft alles wat een goeie ziekenhuisserie nodig heeft: romantiek, spanning, emotie en ferme cliffhangers. We volgen het liefdesavontuur van ICT’er Antoon die z’n vriendin en apotheekassistente Joyce ten huwelijk wil vragen. Dat lukt natuurlijk niet zonder slag of stoot. Gelukkig krijgt hij de hulp van zo’n 50 collega’s, die elk schitteren in hun eigen rol.

“Zes afleveringen lang volgen we Antoon doorheen het hele ziekenhuis. Zo tonen welke soort jobs er bij ons allemaal zijn. We zoeken namelijk niet alleen verpleegkundigen, maar bijvoorbeeld ook IT-profielen of mensen voor de schoonmaak- en keukenploeg”, zegt Nathalie.

Online serie

Ostenders is een samenwerking tussen communicatiebureau d-artagnan en productiehuis Geronimo. De serie is vanaf woensdag 23 januari wekelijks te volgen op de Facebookpagina van Az Damiaan en www.ostenders.be