!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Campagne #bedanktostenders van start

24 juni 2021

De directieleden van Az Damiaan verrasten én vergezelden op woensdag 23 juni de medewerkers op de verschillende diensten in het ziekenhuis. Onder het motto #bedanktostenders ruilden ze hun bureau een ganse dag in voor onder andere de keuken of de dienst logistiek, gingen ze verpleegkundigen bijstaan op de zorgeenheden, en hielpen ze de schoonmaaksters.  “We willen onze dankbaarheid tonen aan alle medewerkers voor hun enorme inzet tijdens het coronajaar”.

De aangepaste werkdag voor de directie startte al om 5.45 uur, met algemeen directeur Bart De Bock en personeelsdirecteur Dirk Van de Velde die de medewerkers van de vroege shift met een leuke attentie verwelkomden. 

Bedankt Ostender Banner 3

De ganse dag staken de directieleden de handen uit de mouwen om de medewerkers op hun dienst te helpen. Van goederenvervoer tot maaltijden bereiden in de keuken, van patiënten vervoeren tot kamers schoonmaken. De medewerkers zelf wisten vooraf van niets. Het is de eerste maal dat de directie meehelpt op de verschillende diensten. 

Bedankt Ostender Banner

We willen op deze manier een signaal geven dat we onze Ostenders erg waarderen, en zo krijgen we ook meer feeling met hen. Door op de verschillende diensten mee te helpen proberen we zo dicht mogelijk onder de medewerkers te komen.

Bart De Bock, algemeen directeur Az Damiaan
Bedankt Ostender Banner 2

De bijzondere werkdag was het startschot van de nieuwe campagne #bedanktostenders. In het ziekenhuis werden in dat kader verschillende slogans aangebracht op de muren met woorden van appreciatie voor de medewerkers.  De Ostenders zullen ook uitgedaagd worden in sportieve challenges, en er zijn verschillende verrassingen voorzien.