!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
info@azdamiaan.be

Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

Boek online je afspraak

15 juli 2020 | Algemeen nieuws

Met de app en de website www.mynexuzhealth.be kan je jouw eigen medisch dossier zelf bekijken. Via mynexuzhealth kan je ook online een afspraak boeken bij steeds meer artsen in ons ziekenhuis, snel en eenvoudig.

My Nexuz Health Website Banner

Wat is mynexuzhealth?   

Mynexuzhealth is een beveiligde website en app voor patiënten. Via mynexuzhealth krijg je inzage in je medisch dossier. Inloggen kan met je elektronische identiteitskaart, via itsme® of met een nexuzhealth-codekaart.

In ons ziekenhuis kan je via mynexuzhealth voor steeds meer disciplines een online afspraak maken:

Let wel, gebruik je account alleen om afspraken te maken voor jezelf. 

Als ouder kan je toegang krijgen tot het mynexuzhealth-dossier van minderjarige kinderen (- 15 jaar). Ga in mynexuzhealth naar Berichten en maak een nieuw bericht. Selecteer het adres 'Ouder/kind-koppeling' en bezorg de volledige naam en het rijksregisternummer van je kind(eren) jonger dan 15 jaar. Je wordt op de hoogte gebracht zodra het dossier van je kind(eren) gekoppeld is aan jouw eigen dossier. Vanaf dan kan je inloggen in het eigen mynexuzhealth-dossier en via het menu onder je eigen naam schakelen tussen de gekoppelde dossiers.

Alle info over mijn patiëntendossier

App mynexuzhealth 

Heb je graag je medisch dossier altijd bij de hand? Installeer dan de mynexuzhealth app via de App Store (Apple) of in de Google Play Store (Android).

Eenvoudige installatie 

Registratie van de mynexuzhealth-app via PC


Registratie van de mynexuzhealth-app via de codekaart 

Andere platformen die toegang tot je dossier bieden kan je bereiken via www.mijngezondheid.belgie.be