!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Champagne 'Ostenders' voor elke medewerker van Az Damiaan

25 juni 2020 | Algemeen nieuws

Uitzonderlijke verwezenlijkingen, verdienen een bijzondere attentie. Daarom schenkt de Raad van Bestuur en de directie van Az Damiaan aan elke arts en medewerker van het ziekenhuis een welverdiende fles ‘Champagne Ostenders’.

Champagne Ostenders 2020 Banner

Zaterdag 28 maart 2020 stond met stip in de  agenda genoteerd, want dan zouden we naar jaarlijkse traditie samen klinken en feest vieren tijdens het personeelsfeest.

Helaas zagen we enkele weken voordien deze avond in het water vallen. In plaats van onze galajurk of ons mooiste hemd te mogen aantrekken, hijsten sommigen van ons zich in loodzware en stikhete beschermpakken, namen bepaalde collega’s andere functies aan en kwamen nog anderen in een volledig nieuw team terecht.

Flexibiliteit en wendbaarheid werden de norm

 Allen samen gingen we er voor! Coronaspirit en teamgeest kwamen boven drijven. Niet evident … dat beseffen we heel goed.

De bevolking steunde ons maar rekende weliswaar ook op ons. 

Ondanks de hindernissen en uitdagingen zagen we onze medewerkers schitteren als zorghelden. En dat wordt door de Raad van Bestuur en directie bijzonder geapprecieerd.

Peter Degadt, voorzitter Raad van Bestuur Az Damiaan

Een personeelsfeest organiseren is door de omstandigheden in 2020 niet mogelijk. We vinden dit bijzonder jammer want net nu verdienen onze zorghelden meer dan ooit om gevierd te worden.   

Omdat zij allen samen zo sprankelden in deze moeilijke tijden, schenken het bestuur en de directie hen een fles ‘Champagne Ostenders’, een kwaliteitschampagne geselecteerd in samenwerking met wijnhandel ‘Werco Wines’ uit Oostende. 


ostenders

Benieuwd wat een 'Ostender' is en zin om ook (zorg)held te worden? Ontdek er meer over op: www.ostenders.be