!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Az Damiaan eerste Belgisch ziekenhuis met Payconiq by Bancontact

30 oktober 2019 | Algemeen nieuws

In Az Damiaan kun je voortaan betalen met Payconiq by Bancontact. Dit is het eerste partnership met een Belgisch ziekenhuis voor deze mobiele betaalmethode. 

Payconicq Website Banner

Patiënten en bezoekers kunnen vanaf nu ook mobiel betalen in Az Damiaan. Payconiq by Bancontact rolde de mogelijkheid tot mobiel betalen uit in onze cafetaria en aan de vier inschrijvingskiosken. 

“Payconiq by Bancontact blijft bouwen aan partnerships die het leven van de app-gebruikers eenvoudiger maken. Het bedrijf is dan ook trots dat het het AZ Damiaan in Oostende als nieuwe partner mag verwelkomen”, klinkt het bij Payconiq by Bancontact.

Iedereen die een kleine of grote honger wil stillen, kan vanaf nu simpelweg de QR-code aan de kassa van de cafetaria scannen. In de kiosken wordt gewerkt met een dynamische QR-code met Xperthis als integrator.

Cashless ziekenhuis

Deze service past binnen het doel om zo veel mogelijk cash geld in het ziekenhuis te bannen. Daarom lanceerden we onlangs de campagne ‘In Az Damiaan betalen? Da’s geen centen uithalen’. We vragen iedereen in ons ziekenhuis om zijn of haar steentje bij te dragen. Medewerkers kunnen uitsluitend nog van het personeelstarief genieten als ze gebruik maken van de personeelsbadge om te betalen. 

De parking is enkel te betalen met de bankkaart of kredietkaart en ook aan de dienst Inschrijvingen en factuurinfo vragen we om niet met cash geld te betalen. Hiermee verhogen we de servicesnelheid maar vooral ook de veiligheid.