!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
info@azdamiaan.be

Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Groepsaankoop elektrische fietsen / De testkaravaan

16 maart 2022

Voor de fietsers onder ons, we hebben tweemaal goed nieuws! We organiseren opnieuw een groepsaankoop voor elektrische fietsen, en deze zomer houdt de testkaravaan halt in ons ziekenhuis.

Groepsaankoop elektrische fietsen

Personeelskring Pazdam organiseert opnieuw een groepsaankoop voor elektrische fietsen in samenwerking met Giant en fietshandelaars Provan  en Fietsen Wim. Door de groepsaankoop krijgen alle leden een unieke kans om elektrische kwaliteitsfietsen aan te kopen aan sterk verminderde prijs (tot 20%) met inbegrip van een goede aankoopbegeleiding. Als deelnemer aan de groepsaankoop kan je ook steeds rekenen op een sterke service na verkoop. 

Op vertoon van je badge krijg je maar liefst 20% korting op de volledige selectie van elektrische fietsen van Giant. Voor een volledig overzicht van de modellen en beschrijvingen: https://www.giant-bicycles.com/be/ebikes

Deelnemende handelaars

Provan: Smedenstraat 65, 8000 Brugge (050 34 36 10, provan@skynet.be)

Fietsen Wim: Zandvoordedorpstraat 13, 8400 Oostende/Zandvoorde (059 26 77 70info@fietsenwim.be)

Groepsaankoop Fietsen Banner

Testen

Om de verschillende modellen uit te testen kan je contact opnemen met fietshandelaars Provan en Fietsen Wim. 

Bestellingen

  • Bestellingen worden rechtsreeks gedaan bij de fietshandelaars Provan of Fietsen Wim
  • De personeelsvereniging is geen tussenpersoon.
  • De korting is enkel geldig op vertoon van je badge.
  • Bestellen aan deze uitzonderlijke voorwaarden kan tot 15 juni 2021.
  • De korting is niet geldig op accessoires of andere onderdelen.
  • Bij bestelling wordt er een voorschot van 10% gevraagd. Het restsaldo wordt betaald bij ophaling van je fiets.
  • Gelieve er rekening mee te houden dat er door een tekort van bepaalde fietsonderdelen, sommige modellen minder vlot leverbaar zijn. De fietshandelaar kan je een geschatte levertermijn geven van de door jouw gekozen fiets. Hoe later je ook bestelt in de groepsaankoop, hoe langer de levertermijn zal zijn. Dit kan steeds nagevraagd worden bij de fietshandelaar.
  • Voor onderhoud en herstellingen kan je rechtstreeks terecht bij de fietshandelaars zelf. De personeelsvereniging is geen tussenpersoon voor herstellingen en/of onderhoud. 
Testkaravaan Website Banner

De testkaravaan

Naast de groepsaankoop kunnen we nog een tweede fietsproject aankondigen. Want de dienst HR brengt de ‘testkaravaan’ naar ons ziekenhuis. Heb je zin om eens comfortabel naar het werk te zoeven op een elektrische fiets? Had je wel graag eens een kwalitatieve vouwfiets uitgeprobeerd in combinatie met de trein? Willen jij en je kinderen dolgraag eens de elektrische bakfiets uitproberen op weg naar school en werk? 

Dan ben jij de ideale testpersoon! Az Damiaan neemt namelijk deel aan de nieuwe woon-werkcampagne “de testkaravaan komt eraan!”, een initiatief van de Provincie West-Vlaanderen. Hierbij krijg je als personeelslid de mogelijkheid om gedurende 2 weken een duurzaam vervoermiddel gratis uit te testen voor je rit van en naar het werk. 

De vervoermiddelen die we kunnen uittesten, vormen een heuse karavaan: 40 elektrische fietsen, 50 speed pedelecs, 3 vouwfietsen, 6 elektrische bakfietsen, 3 fietskarren, probeerpassen van de NMBS en De Lijn. Voor wie wenst te carpoolen, wordt uitgekeken naar een carpoolpartner. 

De testkaravaan zal in onze organisatie halt houden van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 2 september 2022.

 Inschrijven kan vanaf maandag 23 mei.