alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Nieuwe ingang voor hemodialyse

26 maart 2019 | Algemeen nieuws

Voortaan is er een aparte ingang voor de patiënten die naar de hemodialyse komen. Dit nieuwe voorplein is gelegen aan de Gouwelozestraat.

Ingang Dialyse Banner

Op het nieuwe voorplein aan de dienst hemodialyse 'Dialmar' werd een weg aangelegd voor een vlotte circulatie van de ziekenwagens. Naast parkeerplaatsen voor de ziekenwagens zijn er extra parkeerplaatsen voor mindervaliden voorzien en een kiss and ride-zone. Daarnaast werd er een afgesloten therapiezone voor de dienst Psychogeriatrie aangelegd en zijn er oefenzones met verschillende ondergronden.

Aanleg park

Intussen krijgt ook het park, die de verbinding zal vormen tussen het voorplein aan de hoofdingang van het ziekenhuis en dit nieuwe voorplein vorm. Het wordt een oase van rust met veel groen en zitbanken.