!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Ostenders Goes Hollywood

16 juni 2020 | Algemeen nieuws

Na de eigen ziekenhuisserie maken de (zorg)helden van Az Damiaan een verrassend vervolg op hun creatieve rekruteringscampagne. Ontdek het vanaf woensdag 17 juni om 16 uur.

Ostenders 2020 Website Banner Lynn

Dat de medewerkers van Az Damiaan een topteam vormen, dat hebben ze de voorbije maanden nog eens extra hard bewezen. Meer zelfs, de collega's zijn ondertussen echte helden geworden.

En daarom hadden ze een idee. Vorig jaar werd de mini-serie Ostenders, met de collega's in de hoofdrol, een echte blockbuster. De sollicitaties vlogen de hoogte in en de campagne rijfde een resem awards en bekroningen binnen in binnen- en buitenland.

Knipoog naar Hollywood

Nu sloegen de collega's opnieuw de handen in elkaar en besloten ze om, met een knipoog naar Hollywood, de skyline van onze kust vol fierheid te kleuren met ‘Ostenders’. 

De campagne werd ingeblikt net voor het losbarsten van de coronacrisis. Het was voor de Ostenders uiteraard alle hens aan dek en dus werd de lancering even ‘on hold’ gezet. Maar het kriebelt. De collega’s zijn zo trots op hun creatieve aanpak dat ‘Ostenders Goes Hollywood’ nu echt wel gelanceerd wordt. 

Om het juiste talent te vinden, moet je opvallen en de mini-serie Ostenders was een unieke manier om de collegiale sfeer in het vernieuwde ziekenhuis aan iedereen te tonen.

Nathalie Vanlerberghe - Stafmedewerker Human Resources Az Damiaan

“Ostenders Goes Hollywood is geen echt vervolg van de serie maar opnieuw staan de medewerkers in de spotlights. Vanuit het ziekenhuis gaan negen Ostenders samen op pad en ontdekken we het verhaal achter hun leven en hun werk. Onderweg kunnen ze rekenen op verbaasde blikken van mede-Ostenders De apotheose is een echte blikvanger, die meteen de link met Hollywood duidelijk maakt", klinkt Nathalie enthousiast over deze nieuwe Ostenderscampagne.

Vanaf woensdag 17 juni

Ostenders is een samenwerking tussen communicatiebureau d-artagnan en Az Damiaan. De campagne is vanaf woensdag 17 juni 2020 te ontdekken op de social mediakanalen van Az Damiaan en op www.ostenders.be