!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
info@azdamiaan.be

Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

Medewerkers uitgebreid bedankt op Rooftop Drink

17 september 2021

Een bijzonder (corona-)jaar voor bijzondere medewerkers, verdient een bijzonder event. En dus organiseerde Az Damiaan donderdag een Rooftop Drink voor alle Ostenders. “Om iedereen te bedanken, en gezellig samen te zijn”.

Rooftop Banner 5
Rooftop Banner 6

Az Damiaan lanceerde kort voor de zomer #bedanktostenders. Met deze campagne willen we onze Ostenders bedanken voor uitzonderlijke inspanningen, elke dag opnieuw, en tijdens het coronajaar in het bijzonder. Aan de campagne zijn verschillende challenges verbonden, met telkens een beloning voor de medewerkers indien de challenge behaald wordt.  

Zo gaan we straks met zijn allen naar een wedstrijd van BC Oostende en KV Oostende, omdat de Belgische atleten de challenge ‘7 medailles op de Olympische Spelen’ behaalden. En deze week kregen alle medewerkers een ijsje, omdat het in de nazomer ‘drie dagen op rij 30 graden’ was. De laatste challenge, om in september en oktober via onze twee Strava-groepen samen 2.000 miles te verzamelen, werd ook al bereikt. De teller staat intussen op 3.547 miles. De medewerkers mogen zich hierdoor straks aan een sportieve dag verwachten.

Rooftop Banner 7
Rooftop Banner 9

Het hoogtepunt van #bedanktostenders vond donderdag plaats. Op de bovenste verdieping van de bezoekersparking organiseerden we in samenwerking met eventbureau Hive uit Bredene een Rooftop Drink. Foodstanden, mocktails, een optreden, de prachtige zon, en een aangename sfeer onder de collega’s zorgden voor een onvergetelijke namiddag. Het onthaal kreeg zelfs telefoontjes van de buren die zicht hadden op de Rooftop Drink.

“Dat ziet er daar gezellig uit! Jullie verdienen dit meer dan wie ook”.

Buurtbewoner
Rooftop Banner 10

Woorden die wij als ziekenhuis enkel kunnen beamen, want de flexibiliteit en inspanningen van onze Ostenders zijn bewonderenswaardig. En dat verdiende dus een bijzonder event. De reacties waren alvast heel enthousiast. “Merci voor dit mooie initiatief. Top catering, top sfeer, top muziekband. Top ingericht”, reageerde verpleegkundige Sabrina. “Het was inderdaad geweldig”, vulde Rita aan. Allemaal blije gezichten, waarvan wij ook blij werden. Want het was dik verdiend.