!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Stem voor Ostenders

13 december 2019 | Algemeen nieuws

Onze campagne ‘Ostenders’ is geselecteerd als kandidaat voor de ‘Kortom Communicatie Award socialprofit’. Daarnaast zijn we één van de tien genomineerden voor de publieksprijs. Dus jouw stem kan het verschil maken! 

Kortom Communicatieprijs Ostenders Banner Website

Kortom Communicatie Award socialprofit

Onze employer brandingcampagne ‘Ostenders’ is als één van de vier laureaten (op 50 inzendingen) geselecteerd voor de ‘Kortom Communicatie Award socialprofit’ maar ook het publiek krijgt een stem. We zijn één van de tien genomineerden voor de publieksprijs. Dus jouw stem kan het verschil maken! Stem zelf en maak zo veel mogelijk mensen warm om jouw voorbeeld te volgen. Op woensdag 12 februari 2020 weten we of we zullen gewonnen hebben.

De campagne 'Ostenders'

Ostenders is een employer branding-project met als doel Az Damiaan te positioneren als aantrekkelijke werkgever, meer sollicitanten aan te trekken en zo de vacatures in te vullen.

Ostenders is een mini-serie over leven en werken bij Az Damiaan, waarin de eigen medewerkers de hoofdrol spelen. Deze aanpak is een nooit eerder toegepast concept in externe marketing door ziekenhuizen. Hierdoor plaatst Az Damiaan zich als trendsetter en pionier op de kaart en benadrukt het ziekenhuis het innovatieve karakter van de organisatie. Het zorgde ook voor een nooit eerder geziene interne dynamiek.

Met dit project zet Az Damiaan niet alleen het eigen ziekenhuis, maar bij uitbreiding ook de hele sector in een positief daglicht. De campagne is vernieuwend, gedurfd en vooral gedragen door de eigen organisatie. Het combineert alle moderne facetten van hedendaagse communicatie: storytelling, ambassadeurschap, video, snackable content, easy-to-share, herkenbaar,... 

>> Stem via https://www.kortom.be/formulier/304/