!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
info@azdamiaan.be

Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

Steunloop t.v.v. Oncologisch dagziekenhuis

29 juni 2017 | Algemeen nieuws

Na een moedige strijd tegen pancreaskanker verloor Heidi Deconinck haar papa Ronny. Om hem te eren en t.v.v. het oncologisch dagziekenhuis van Az Damiaan loopt zij op 23 september op de Ostend Night Run.

“Ik ben enige maanden geleden terug begonnen met lopen maar weliswaar met een doel”, vertelt Heidi. “Op 24 september zou mijn papa Ronny Deconinck zijn verjaardag vieren en op 23 september is het de Night Run in Oostende. Het is mijn bedoeling om als eer aan mijn papa 7 km te lopen en mij hierbij te laten sponsoren voor het Oncologisch dagziekenhuis van Az Damiaan. Het zou superleuk zijn om een mooi bedrag te kunnen overhandigen uit naam van mijn papa en om zodoende de dagen van de patiënten een beetje aangenamer te maken”, aldus Heidi.

Wie de actie van Heidi wil steunen, kan dit via een gift op BE 66 7555 5236 5543 of door geld te werpen in de spaarpotjes, die bij diverse lokale handelszaken te vinden zijn. Heidi heeft trouwens nog dergelijke potjes klaar staan dus handelszaken die een potje op hun toonbank willen zetten, mogen zich ook steeds melden.

Alles is te volgen op de Facebookpagina ‘Steunloop Heidi Deconinck t.v.v. Oncologisch dagziekenhuis AZ Damiaan


Heidi hoopt alvast op jullie steun!