!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Vaccinatie opgenomen patiënten

29 maart 2021

Aan patiënten die zijn opgenomen in ons ziekenhuis op het moment van hun geplande vaccinatie, raden we aan om zelf of via familie hun afspraak te verplaatsen. 

Dat kan via deze link:  https://www.laatjevaccineren.be/ik-wil-mijn-vaccinatie-afspraken-verplaatsen

Indien het onmogelijk is voor de patiënt of zijn familie om de afspraak te verplaatsen, kan je contact opnemen met de sociale dienst verbonden aan de zorgeenheid. Vermeld hierbij de datum van de voorziene afspraak, de ontslagdatum (indien gekend), en het telefoonnummer van de contactpersoon.

De sociale dienst staat rechtsreeks in contact met het vaccinatiecentrum en zij kunnen de afspraak annuleren. Het is niet zo dat de patiënt dan ‘onderaan de lijst’ belandt. Normaal gezien kan er vrij snel na ontslag een nieuwe afspraak voorzien worden.

Als de ontslagdatum bekend is neemt de sociale dienst opnieuw contact op met het vaccinatiecentrum om een nieuwe afspraak in te plannen. De medewerker van de sociale dienst OF het vaccinatiecentrum geeft telefonisch een nieuwe datum door aan de patiënt of zijn contactpersoon. De patiënt krijgt hiervoor niet opnieuw een uitnodiging op papier.