alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Werken Konterdamkaai

12 oktober 2018 | Algemeen nieuws

Vanaf maandag 22 oktober 2018 zullen ingrijpende werken aangevat worden op de Konterdamkaai.

Deze werken zijn vereist voor de aanleg van een nieuwe hoogspanningsleiding en een warmtenet.  

Het project zal plaats vinden in twee fases. De eerste fase start op maandag 22 oktober en zal vermoedelijk 6 weken duren (t.e.m. 1 december 2018).

Hierbij zal er een weghelft afgesloten worden tussen ‘De Bolle’ en Az Damiaan waarbij er een bediening zal zijn met verkeerslichten. Het knooppunt Konterdamkaai / Bertha Tratsaertstraat zal volledig afgesloten zijn.

Er zal dus een omleiding voorzien worden voor de dienst Spoedgevallen, de personeelsparking en de leveranciers:

  • Prioritaire voertuigen: voorkeur langs de brandweg van Az Damiaan. Alternatief route via de ene vrije rijstrook op de Konterdamkaai maar de doorgang is daar mogelijks gestremd.
  • Spoedgevallen voor niet-prioritaire voertuigen: via de Konterdamkaai, die voorzien zal zijn van verkeerslichten om een zo vlot mogelijke doorgang mogelijk te maken.
  • Personeel en leveranciers: via de Konterdamkaai, die voorzien zal zijn van verkeerslichten om een zo vlot mogelijke doorgang mogelijk te maken.
  • De bezoekersparking is enkel via de Gouwelozestraat toegankelijk.
  • De bushalte in de Bertha Tratsaertstraat verhuist tijdelijk naar de Gouwelozestraat.

Fase 2

Als alles volgens plan verloopt, zal er vanaf 1 december 2018 gestart worden met een tweede fase. We zullen jullie tijdig informeren over de verkeersmaatregelen die dan zullen genomen worden.