alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

KOM-netwerk

AZ Damiaan is lid van het ziekenhuisnetwerk KOM, voor een nog betere zorg.

Werken Konterdamkaai fase 2

15 november 2018 | Algemeen nieuws

Omwille van werken aan het Warmtenet werd de Konterdamkaai afgesloten voor alle verkeer. Op woensdag 21 november gaat fase 2 van start.

Sinds eind oktober wordt er gewerkt in de Konterdamkaai. De werken omvatten de verdere aanleg van het Warmtenet. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt de volledige Konterdamkaai afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Op woensdag 21 november start fase 2 van de werkzaamheden. Daarvoor wordt de Konterdamkaai volledig afgesloten tussen de spoeddienst van Az Damiaan en het Van Glabbekeplein. Ook de Berthe Tratsaertstraat is afgesloten t.h.v. Konterdamkaai. Er is geen doorgang over de terreinen van Az Damiaan.

  • De Spoeddienst van Az Damiaan is bereikbaar via Hazegras – Slimmersdreef – Konterdamkaai (enkel spoed – bezoekers via Gouwelozestraat). Er wordt een extra uitgang gecreëerd op de parking van Spoed om een uitgang te creëren.
  • Wegverkeer: omleiding via Ringlaan – Verenigde Natieslaan
  • Fietsverkeer naar Vuurtorenwijk - Bredene: omleiding via Slijkensesteenweg – Graaf de Smet de Naeyerlaan.

Personeel zal via de ingang van Spoed over de parking van Spoed naar de personeelsparking rijden. Uitgaand verkeer van personeel zal gebeuren via de extra aangelegde weg over de huidige waterkeringswand van Spoed.

De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.