!i

De onderneming van 2014

Reeds voor de zesde keer reikte het Economisch Huis Oostende, in samenwerking met de Oostendse Perskring, in 2014 de Economische Vuurpijl uit ter gelegenheid van Ondernemend Oostende.

Tien bedrijven uit de Oostendse regio werden genomineerd door het Economisch Huis en 30 journalisten. Zij verkozen Az Damiaan Oostende tot Onderneming van het Jaar 2014.

Door de centralisatie van twee ziekenhuizen op 1 moderne site heeft Az Damiaan niet alleen de dienstverlening geoptimaliseerd maar ook de economische potentie van Oostende als topgebied voor care in de kijker geplaatst

Jury economische vuurpijl

“Een blijk van waardering waar we trots op mogen zijn”, glundert directeur Peter Verhulst. “De directie, artsen, medewerkers en vrijwilligers van ons ziekenhuis zetten zich dagdagelijks in om van Az Damiaan Oostende het referentiecentrum voor de regionale gezondheidszorg te maken. In een moderne en uitnodigende infrastructuur zetten meer dan 100 artsen en 1.300 medewerkers hun beste beentje voor om in de geest van het logo met een hart en de belangrijke basislijn ‘dicht bij het leven’, dit waar te maken. Ondanks moeilijke economische tijden vormen innovatie, specialisatie en het investeren in hoogtechnologische apparatuur belangrijke bouwstenen van de kwaliteitsvolle patiëntenzorg. Innovatie en technologie gaan echter hand in hand met gedreven artsen en medewerkers. Deze erkenning is dan ook een pluim voor onze ganse organisatie.”, besluit de algemeen directeur.