!i

Podcasts 'Ostenders Walk/Talk'

In de podcastreeks 'Ostenders Walk/Talk' wandelen we met onze medewerkers in ’t Bosje, aan de groene rand van ons modern ziekenhuis, en laten hen terwijl aan het woord. Over hun leven op het werk en thuis. Een spontane babbel, in een rustgevend decor waardoor je de natuur op de achtergrond hoort. 

Podcast 01 Website Banner03

#8 - Ann Dumarey

Ann is verpleegkundige op het oncologisch dagziekenhuis. In deze podcast vertelt ze vrijuit over haar droomjob,  Oostende voor Anker, en haar verkiezing tot Stadsfiguur 2020.


#7 - Alain Pincket

Alain is teamleider logistieke dienst in ons ziekenhuis. In deze podcast vertelt hij vrijuit over zijn liefde voor de job, zijn liefde voor het voetbal en zijn liefde voor zijn gezin. Maar ook over Nero van FC De Kampioenen en taart op het werk.


#6 - Nathasja Van Houtte

Nathasja is zorgconsulent pijn in Az Damiaan, mama van twee kindjes, én fitcoach. In deze podcast vertelt ze vrijuit over het behandelen van chronische pijn, een gezonde levensstijl, en de droom van Rome. "Mijn eerste marathon uitlopen aan het Colosseum was een unieke ervaring", klinkt het.

<<>

#5 - Kris Ramault

Kris vertelt ons onder andere over het belang van (en hoe je moet) reanimeren, over de crash tijdens de airshow op de luchthaven van Oostende, over het Belgische B Fast Team, en het opleiden van onze Ostenders.

<

#4 - David Cops

David werkt al bijna dertig jaar in Az Damiaan en vertelt ons over de evolutie binnen de psychiatrie, over djembé-ritmes als therapie, over suïcidepreventie, en over Papua New Guinea.. 

#3 - Mendy Brichaux

Mendy startte drie jaar geleden als vlinder in de keuken en de cafetaria, en groeide door tot kok in de keuken van ons ziekenhuis. Voor de wandeling had ze haar stappenteller bij. Benieuwd hoeveel stappen de podcast opleverde? Beluister dan haar verhaal. 


#2 - Julie Lauwers

Met kinesiste Julie Lauwers werd het een leuke babbel over het Ostender-gevoel, een stofzuiglader voor een elektrische fiets, Boules de Berlin in Costa Rica, en de voordelen om in een ziekenhuis te werken. 


#1 - Carmino Van Meerhaeghe

Carmino Van Meerhaeghe, zorgconsulent op de palliatieve zorgeenheid beet de spits af. "Je kan niet geloven hoeveel tranen ik al heb gehad als palliatief deskundige, maar het zijn eigenlijk tranen van geluk. Van je goed voelen. We proberen elke dag al het mogelijke te verwezenlijken om de patiënten een aangename tijd te geven", vertelt hij innemend mooi in onze eerste podcast. 


Je kan de podcasts ook beluistern op jouw favoriete platform: