alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Het patiëntendossier

Nexuzhealth is een medisch samenwerkingsverband tussen een aantal Vlaamse ziekenhuizen waarbij jouw patiëntendossier gedeeld wordt met al jouw zorgverleners in deze ziekenhuizen.

Een actueel overzicht van alle partners vindt je op www.nexuzhealth.be/partners.

Mynexuzhealth is een beveiligde webapplicatie en app voor patiënten van al deze partners waarmee je toegang krijgt tot je medisch dossier. Je vindt er voor Az Damiaan Oostende jouw gevalideerde medische verslagen en radiologisch beeldmateriaal terug. Je kan inloggen met je elektronische identiteitskaart of burgertoken.

Ook mobiel raadpleegbaar

Heb je jouw medisch dossier graag altijd bij de hand? Installeer dan de app. Je vindt de applicatie op de Google Play Store.

(App voorlopig nog niet beschikbaar op iOS. Je kan wel gebruik maken van de codekaart in combinatie met Safari om in te loggen op www.mynexuzhealth.be)