alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Kosten en prijsramingen

Kasdienst 1

Az Damiaan zal u op voorhand uitgebreide informatie geven over de kosten verbonden aan uw ziekenhuisopname.

Het ziekenhuis factureert alle kosten en honoraria van uw ziekenhuisopname via de ziekenhuisfactuur. Uw kamerkeuze en de duur van de hospitalisatie hebben een invloed op het bedrag van de factuur. U dient enkel de kosten te betalen die het ziekenfonds niet betaalt (het remgeld en bijkomende kosten zoals telefonie, verbruiksgoederen,...).

De prijs wordt bepaald volgens de wettelijke RIZIV-reglementering. Op het ogenblik van uw inschrijving vragen wij u uw kamerkeuze kenbaar te maken door de ondertekening van een officieel opnameformulier. Er bestaat een versie voor een klassieke opname en voor een daghospitalisatie. Neem deze documenten rustig door voor uw ziekenhuisopname.

Prijsinformatie:

Alle artsen in Az Damiaan werken voor wat betreft de activiteiten in het ziekenhuis aan conventietarieven.

Dienst betalingen en factuurinfo

De dienst betalingen en factuurinfo is open op:

  • dinsdag tot en met donderdag van 09u00 tot 12u30 en van 13u00 tot 16u15.

U kan deze dienst bereiken bij voorkeur per e-mail facturatie@azdamiaan.be of telefonisch gedurende de openingsuren op het nummer 059 41 40 61.


Contactformulier facturatie