alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Afspraak maken

Backoffice1

U kunt een afspraak voor een raadpleging vastleggen via 

Indien u uw gsm-nummer heeft opgegeven bij het maken van de afspraak ontvangt u indien u dit wenst 48 uur voor uw afspraak een sms-herinnering. Dit sms-bericht is afkomstig van een generiek nummer dat niet rechtstreeks gekoppeld is aan Az Damiaan binnen uw contactpersonen in uw toestel. Deze informatie betreffende uw afspraak zal enkel naar u verstuurd worden en niet met derden gedeeld worden. Indien u geen sms-herinnering wenst te ontvangen, kunt u dat meedelen bij het maken van uw afspraak.

De afsprakendienst is geopend van:

  • maandag tot vrijdag: van 8 uur tot 18.30 uur
  • gesloten tijdens het weekend en op feestdagen

Alle artsen in Az Damiaan werken voor wat betreft de activiteiten in het ziekenhuis aan conventietarieven.

Wil je je afspraak verplaatsen of afzeggen?

Geef dit dan tijdig door aan de afsprakendienst. Zo kunnen we nog iemand anders in jouw plaats plannen en dus sneller helpen. Bij het niet verwittigen zullen wij genoodzaakt zijn om een administratieve kost aan te rekenen van minimum 15 euro.