!i

Neurologie

Meer info

Dr. Adinda De Pauw

Neurologie

Kwalificatie
arts-specialist neurologie
Subspecialisatie
Neurologie
E-mail
Voor afspraak
059 41 40 60
Route
19
Status
Geconventioneerd voor de activiteiten in Az Damiaan
Geaccrediteerde zorgverlener
Verzekerde zorgverlener
Zelfstandige zorgverlener
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak
Namiddag op afspraak Namiddag op afspraak Namiddag op afspraak
Indien je niet aanwezig kan zijn op een geplande afspraak, moet je de arts hiervan minstens 24 uur op voorhand verwittigen. Bij het niet (tijdig) verwittigen, kan een administratieve kost (minimaal 15 euro - maximaal 60 euro) worden aangerekend. Wij danken je voor het begrip.

Over dokter Adinda De Pauw

Dr. De Pauw promoveerde als arts op 26 juni 1997 met de grootste onderscheiding aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Nadien volgde zij de opleiding tot arts-specialist in de neurologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. Op 31 januari 2003 werd ze erkend in deze specialisatie.

Vanaf 1 februari 2003 tot en met 31 december 2018 was zij werkzaam als neurologe in het az Sint-Blasius in Dendermonde. Vanaf 1 januari 2019 versterkt zij de dienst Neurologie in ons ziekenhuis.

Dr. De Pauw is bijzonder bekwaam in de algemene neurologie en electrofysiologie (EMG, EP, MEP, EEG) en slaapanalyses alsook in de domeinen rond de ziekte van Parkinson en dementie. Daarnaast is zij gekend als een uitmuntende MS-experte.

In 2019 behaalde zij de erkenning tot stagemeester neurologie, en is zij mee verantwoordelijk voor de opleiding  van arts-specialisten in de neurologie in Az Damiaan.