alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Neurologie

Meer info

Dr. Adinda De Pauw

Neurologie

Adinda De Pauw
Subspecialisatie
Neurologie
E-mail
Voor afspraak
059 41 40 60
Route
19
Status
Geconventioneerd voor de activiteiten in Az Damiaan
Geaccrediteerde zorgverlener
Verzekerde zorgverlener
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak
Namiddag op afspraak Namiddag op afspraak Namiddag op afspraak

Dr. De Pauw promoveerde als arts op 26 juni 1997 met de grootste onderscheiding aan de KU Leuven.

Nadien volgde zij de opleiding tot arts-specialist in de neurologie aan de KU Leuven. Op 31 januari 2003 werd ze erkend in deze specialisatie.

Vanaf 1 februari 2003 tot en met 31 december 2018 was zij werkzaam als neurologe in het AZ Sint Blasius in Dendermonde. Vanaf 1 januari 2019 versterkt zij de dienst Neurologie in ons ziekenhuis.

Dr. De Pauw is bijzonder bekwaam in de algemene neurologie en electrofysiologie (EMG, EP, MEP, EEG) en slaapanalyses alsook in de domeinen rond de ziekte van Parkinson en dementie. Daarnaast is zij gekend als een uitmuntende MS-experte.

In 2019 behaalde zij de erkenning tot stagemeester neurologie, en is zij mee verantwoordelijk voor de opleiding  van arts-specialisten in de neurologie in Az Damiaan.