!i

Algemene heelkunde

Meer info

Dr. Frederick Olivier

Algemene heelkunde

Frederik Olivier
Subspecialisatie
abdominale heelkunde - robotheelkunde - bariatrische heelkunde - endocrinologische heelkunde
Voor afspraak
059 41 42 21
Route
27
Status
Geconventioneerd voor de activiteiten in Az Damiaan
Geaccrediteerde zorgverlener
Verzekerde zorgverlener
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak
Namiddag op afspraak
Indien je niet aanwezig kan zijn op een geplande afspraak, moet je de arts hiervan minstens 24 uur op voorhand verwittigen. Bij het niet (tijdig) verwittigen, kan een administratieve kost (minimaal 15 euro - maximaal 60 euro) worden aangerekend. Wij danken je voor het begrip.

Over dokter Frederick Olivier

Dr. Frederick Olivier promoveerde als arts op 26 juni 1997 met onderscheiding aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Nadien volgde hij de opleiding in de algemene heelkunde via de Katholieke Universiteit Leuven. Op 7 augustus 2003 werd hij erkend in de hoedanigheid van arts-specialist in de heelkunde. Hij specialiseerde zich nadien verder in de abdominale heelkunde in het UZ Gasthuisberg in Leuven tot 2004.

Hij verwierf de 'bijzondere bekwaming in de abdominale heelkunde' aan de KU Leuven in juli 2004. Hij heeft zich gesubspecialiseerd in de laparoscopie (chirurgische behandeling via kleine incisies ), in de bariatrische heelkunde (chirurgische behandeling van obesitas) en in de proctologie (anale chirurgie).

Hij werkt sinds augustus 2004 in Az Damiaan. Hij is oprichter van de Overgewicht- en ObesitasKliniek, waarvan hij het heelkundig deel voor zijn rekening neemt.