!i

Neurochirurgie

Meer info

Dr. Geert Buyse

Neurochirurgie

Buyse Geert Neurochirurg
Kwalificatie
arts-specialist neurochirurgie | diensthoofd
Subspecialisatie
Neurochirurgie
E-mail
Voor afspraak
059 41 40 60
Route
19
Status
Geconventioneerd voor de activiteiten in Az Damiaan
Geaccrediteerde zorgverlener
Verzekerde zorgverlener
Zelfstandige zorgverlener
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak
Namiddag op afspraak
Neurochirurgie + centrum voor rug- en nekchirurgie. Indien je niet aanwezig kan zijn op een geplande afspraak, moet je de arts hiervan minstens 24 uur op voorhand verwittigen. Bij het niet (tijdig) verwittigen, kan een administratieve kost (minimaal 15 euro - maximaal 60 euro) worden aangerekend. Wij danken je voor het begrip.

Over dokter Geert Buyse

Dr. Geert Buyse studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leuven van 1988 tot 1994. Voor zijn specialisatie in de neurochirurgie werkte hij in UZ Leuven. Hij werd erkend als neurochirurg in 2000. Hij volgde verschillende bijkomende opleidingen voor minimaal invasieve spinale chirurgie, o.m. in Leiden, Maastricht en Innsbruch. Zijn interessegebieden zijn spinale chirurgie met specifieke interesse voor minimaal invasieve rugchirurgie.

Neurochirurgisch centrum Noord-West-Vlaanderen

Dokter Geert Buyse is actief binnen het Neurochirurgisch centrum Noord-West-Vlaanderen (neurochirurgiebruggeoostende.be)

Wetenschappelijke publicaties

  • Goblet cell carcinoid van de appendix vermiformis. Appendectomie of hemi-colectomie? Buyse, Demol. Tijdschr voor Geneesk, 50, nr 11, 1994.
  • Coating of intracranial aneurysms: a long-term follow-up study of 34 cases. Van Calenbergh, Buyse, Goffin, Plets. Acta Neurochir (1995) 136: 62-66.
  • Enrobage van intracraniële aneurysma's. Buyse, van Calenbergh, Goffin, Plets. Tijdschr voor Geneesk, 52, nr 7, 1996.
  • Primary brain stem tethering: a rare cause of geniculate neuralgia.…