!i

Dr. Griet Langsweirdt

Psychiatrie

Fallback Arts
Kwalificatie
arts-specialist psychiatrie (ad interim)
Subspecialisatie
Psychiatrie
Voor afspraak
059 41 41 31
Route
37
Status
Geconventioneerd voor de activiteiten in Az Damiaan
Geaccrediteerde zorgverlener
Verzekerde zorgverlener
Zelfstandige zorgverlener
Indien je niet aanwezig kan zijn op een geplande afspraak, moet je de arts hiervan minstens 24 uur op voorhand verwittigen. Bij het niet (tijdig) verwittigen, kan een administratieve kost (minimaal 15 euro - maximaal 60 euro) worden aangerekend. Wij danken je voor het begrip.

Dr. Langsweirdt is psychoanalytisch psychotherapeut. Zij volgde bijkomende opleidingen Korzybski (Brugge), systeemtherapie (Leuven) en mentalization based treatment (Londen).  Ze werkte voorheen als assistent en psychiater in UZ Leuven, GGZ Roosendaal (Nl), APZ St Lucia St Niklaas, AZ St Jan Brugge, OLV Brugge en PC Gent-Sleidinge waar ze van 2016 tot 2019 hoofdarts was.

Dr. Langsweirdt bekwaamde zich in de behandeling van hechtingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, dubbeldiagnose (psychose/drugs) en herstelgerichte zorg bij EPA-patiënten, dit zowel bij jongeren (transitieleeftijd) als volwassenen. Zij is grote fan van het betrekken van context, patiënteninspraak, vermaatschappelijking van de zorg en het toch nastreven van schijnbaar onhaalbare plannen.

Deze arts gaf geen toestemming om een profielfoto te publiceren.