!i

Algemene heelkunde

Meer info

Dr. Joachim Geers

Algemene heelkunde

Kwalificatie
arts-specialist algemene heelkunde
Subspecialisatie
abdominale heelkunde - Hepato-pancreato-biliaire chirurgie
Voor afspraak
059 41 42 21
Route
27
Status
Geconventioneerd voor de activiteiten in Az Damiaan
Geaccrediteerde zorgverlener
Verzekerde zorgverlener
Zelfstandige zorgverlener
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Voormiddag op afspraak: Raadplegingen en kleine ingrepen om de 3 weken. Voormiddag op afspraak: Raadplegingen. Voormiddag op afspraak: Raadplegingen om de 2 weken. Voormiddag op afspraak: Raadplegingen om de 3 weken.
Namiddag op afspraak: Raadplegingen en kleine ingrepen om de 3 weken. Namiddag op afspraak: Kleine ingrepen om de 6 weken.
Indien je niet aanwezig kan zijn op een geplande afspraak, moet je de arts hiervan minstens 24 uur op voorhand verwittigen. Bij het niet (tijdig) verwittigen, kan een administratieve kost (minimaal 15 euro - maximaal 60 euro) worden aangerekend. Wij danken je voor het begrip.

Over dokter Joachim Geers

Dr. Joachim Geers promoveerde als arts op 27 juni 2013 met grote onderscheiding aan de Katholieke Universiteit Leuven. Nadien volgde hij de opleiding in de Algemene Heelkunde via de KU Leuven in AZ Turnhout, Az Damiaan Oostende, Maxima Medisch Centrum Veldhoven en UZ Leuven. Op 4 juli 2019 werd hij erkend als arts-specialist in de heelkunde. 

Hij specialiseerde zich nadien verder in de Abdominale Heelkunde en in het bijzonder in de Hepato-Pancreato-Biliaire chirurgie in UZ Leuven onder prof. dr. A. D’Hoore en prof. dr. B. Topal.  Hepato-pancreato-biliaire chirurgie omvat de heelkunde die zich bezig houdt met de chirurgische behandeling van ziekten aan de lever (hepar), de alvleesklier (pancreas) en de galblaas met de galwegen (biliair). 

Sinds 1 augustus 2020 is hij werkzaam als chirurg in Az Damiaan Oostende en combineert dit met een consulentschap op de dienst Hepatobiliaire chirurgie onder leiding van prof. dr. B. Topal in UZ Leuven.