!i

Medische oncologie - hematologie

Meer info

Dr. Karen Couvreur

Medische oncologie - hematologie

Karen Couvreur
Subspecialisatie
Medische oncologie
E-mail
Voor afspraak
059 41 40 60
Route
39
Status
Niet geconventioneerd voor de activiteiten in Az Damiaan
Niet-geaccrediteerde zorgverlener
Verzekerde zorgverlener
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Voormiddag op afspraak
Namiddag op afspraak Namiddag op afspraak
Indien je niet aanwezig kan zijn op een geplande afspraak, moet je de arts hiervan minstens 24 uur op voorhand verwittigen. Bij het niet (tijdig) verwittigen, kan een administratieve kost (minimaal 15 euro - maximaal 60 euro) worden aangerekend. Wij danken je voor het begrip.

Dokter Karen Couvreur studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent, waar zij haar diploma behaalde in 2011. Tijdens haar opleiding geneeskunde volgde ze buitenlandse stages in Portugal en Rwanda. Zij specialiseerde zich verder in de inwendige geneeskunde en nadien in de medische oncologie. Haar opleidingsjaren volgde zij in het AZ groeninge in Kortrijk, AZ Sint Lucas in Gent en in het UZ Gent. Sinds 02 mei 2018 vervoegt zij de dienst Medische oncologie en hematologie als derde medisch oncoloog, nadat zij in het laatste jaar van haar opleiding reeds op donderdag in het ziekenhuis werkte. 

In 2018 volgt dokter Couvreur ook een opleiding als LEIFarts (LEIFartsen leveren steun en advies bij een vraag naar euthanasie maar voeren de euthanasie principieel niet zelf uit).