!i

Gastro-, entero- en hepatologie - digestieve oncologie

Meer info

Dr. Mike Cool

Gastro-, entero- en hepatologie - digestieve oncologie

Mike Cool
Kwalificatie
arts-specialist gastro-enterologie | diensthoofd
Subspecialisatie
Maag-, darm- en leverziekten - Digestieve oncologie
E-mail
Voor afspraak
059 41 40 60
Route
33
Status
Geconventioneerd voor de activiteiten in Az Damiaan
Geaccrediteerde zorgverlener
Verzekerde zorgverlener
Zelfstandige zorgverlener
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak Voormiddag op afspraak
Namiddag op afspraak Namiddag op afspraak
Indien je niet aanwezig kan zijn op een geplande afspraak, moet je de arts hiervan minstens 24 uur op voorhand verwittigen. Bij het niet (tijdig) verwittigen, kan een administratieve kost (minimaal 15 euro - maximaal 60 euro) worden aangerekend. Wij danken je voor het begrip.

Over dokter Mike Cool

Dr. Mike Cool genoot een uitstekende opleiding aan de Katholieke Universiteit Leuven bij prof. dr. Paul Rutgeerts (inflammatoire darmziekten), prof. dr. Jan Tack (neuro-gastro-enterologie), prof. dr. Johan Fevery (hepatologie) en prof. dr. Eric Van Cutsem (digestieve oncologie).

Hij volgde een bijkomende intensieve opleiding in echo-endoscopie bij prof. dr. Pierre Deprez (UCL), prof. dr. Martin Hiele (KUL), prof. dr. Paul Fockens (AMC Amsterdam) en prof. dr. Marc Giovanini (Marseille).

Hij kreeg ook een bijkomende opleiding in manometrie (anaal en slokdarm) en pH-metrie van de slokdarm. Hij is auteur van belangrijke publicaties in dit domein.

Dr. Mike Cool heeft een bijzondere interesse in de hepatologie en is deeltijds consulent hepatologie aan het UZ Leuven (hepatitis C en levertransplantatie).