!i

Algemene heelkunde

Meer info

Dr. Mohamed Abasbassi

Algemene heelkunde

Kwalificatie
arts-specialist algemene heelkunde
Subspecialisatie
abdominale heelkunde - robotheelkunde - colorectale heelkunde
Voor afspraak
059 41 42 21
Route
27
Status
Geconventioneerd voor de activiteiten in Az Damiaan
Geaccrediteerde zorgverlener
Verzekerde zorgverlener
Zelfstandige zorgverlener
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Voormiddag op afspraak: Raadplegingen en kleine ingrepen om de 3 weken. Voormiddag op afspraak: Raadplegingen. Voormiddag op afspraak: Raadplegingen om de 2 weken. Voormiddag op afspraak: Raadplegingen om de 3 weken.
Namiddag op afspraak: Raadplegingen en kleine ingrepen om de 3 weken. Namiddag op afspraak: Raadplegingen. Namiddag op afspraak: Kleine ingrepen om de 6 weken.
Indien je niet aanwezig kan zijn op een geplande afspraak, moet je de arts hiervan minstens 24 uur op voorhand verwittigen. Bij het niet (tijdig) verwittigen, kan een administratieve kost (minimaal 15 euro - maximaal 60 euro) worden aangerekend. Wij danken je voor het begrip.

Over dokter Mohamed Abasbassi

Dokter Mohamed Abasbassi promoveerde als arts op 28 juni 2007 met onderscheiding aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Nadien volgde hij de opleiding in de Algemene Heelkunde via de Katholieke Universiteit Leuven. Op 31 juli 2013 werd hij erkend in de hoedanigheid van arts-specialist in de heelkunde.

Hij specialiseerde zich nadien verder in de abdominale heelkunde in het UZ Gasthuisberg in Leuven. Hij verwierf de bijzondere bekwaming in de abdominale heelkunde aan de KU Leuven op 31 juli 2014.

Sinds 1 november 2015 is hij werkzaam als chirurg in Az Damiaan en combineert dit met het consulentschap op de dienst colorectale heelkunde onder leiding van Prof. D’Hoore in het UZ Gasthuisberg in Leuven.