!i

Neurochirurgie

Meer info

Dr. Stijn De Muynck

Neurochirurgie

Dr Stijn De Muynck
Kwalificatie
toegelaten arts-specialist neurochirurgie
Subspecialisatie
neurochirurgie
Voor afspraak
059 41 40 40
Route
19
Status
Geconventioneerd voor de activiteiten in Az Damiaan
Geaccrediteerde zorgverlener
Verzekerde zorgverlener
Zelfstandige zorgverlener
Indien je niet aanwezig kan zijn op een geplande afspraak, moet je de arts hiervan minstens 24 uur op voorhand verwittigen. Bij het niet (tijdig) verwittigen, kan een administratieve kost (minimaal 15 euro - maximaal 60 euro) worden aangerekend. Wij danken je voor het begrip.

Over dokter De Muynck

Dokter Stijn De Muynck studeerde geneeskunde tussen 2001 en 2008 aan de KU Leuven. Voor zijn specialisatie werkte hij onder andere in UZ Leuven, AZ St-Maarten te Mechelen, Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk en AZ St Jan in Brugge. 

Hij behaalde z’n erkenning neurochirurgie in 2014. Z’n voornaamste interessegebieden zijn neuro-oncologie, inclusief wakkere hersenchirurgie, microvasculaire decompressie (Jannetta procedure), spinale chirurgie en perifere zenuwchirurgie. Hij is hoofzakelijk actief in AZ St-Lucas Brugge en AZ St-Jan campus Brugge en is tevens toegelaten arts in AZ St Jan campus Oostende en Az Damiaan Oostende.

Neurochirurgisch centrum Noord-West-Vlaanderen

Dokter Geert Buyse is actief binnen het Neurochirurgisch centrum Noord-West-Vlaanderen (neurochirurgiebruggeoostende.be)