!i

Aanmelden en inschrijven

Het inschrijven voor een ziekenhuisopname kan via een voorinschrijving, een inschrijving op de dag dat je opgenomen wordt of in dringende gevallen via de Spoedgevallendienst. 

Inschrijvingskiosken

Voorinschrijving 

Wij bieden de mogelijkheid aan om je vooraf – dus een moment vóór de dag van opname – te laten inschrijven. Tijdens deze voorinschrijving kunnen wij op een optimale wijze informatie verschaffen met betrekking tot je kamerkeuze, de kostprijs van je verblijf en worden deze administratief afgehandeld. 

Wij raden dan ook ten zeerste aan om van deze voorinschrijving gebruik te maken. Zodoende dien je op de dag van de opname jezelf enkel aan te melden aan de kiosken in de inkomhal met je e-ID en kan je meteen door naar de zorgeenheid.

Hoe?

Je meldt je aan bij één van de inschrijvingskiosken naast de ingang met je e-ID en controleert je gegevens en kiest vervolgens voor “info-voorinschrijving”. Met het geprinte ticket begeef je je naar het inschrijvingsloket. Aan het inschrijvingsloket handelen we dan samen de nodige administratie af. 

Inschrijving op dag van opname

Indien je geen gebruik hebt gemaakt van voorinschrijving dien je op de dag van je opname voordien de administratie in orde te brengen aan het loket.

Hoe?

Je meldt je aan bij één van de inschrijvingskiosken naast de ingang met je e-ID. Je controleert je gegevens waarna je opname verschijnt op het scherm, Als je deze bevestigt wordt er een ticket geprint waarmee je je begeeft naar het inschrijvingsloket. Aan het inschrijvingsloket handelen we samen de nodige administratie af. Nadien kan je dan door naar de juiste zorgeenheid voor de opname.

Inschrijven na opname via spoed

Indien je via spoed opgenomen wordt ontvang je op de kamer een brief met de vraag om de administratie in orde te brengen aan het inschrijvingsloket. Mogen wij jou vragen dit zo spoedig mogelijk te doen. Dit kan zowel door de patiënt zelf, als door een vertegenwoordiger gebeuren. Breng hiervoor zeker de e-ID van de patiënt en het ontvangen blad mee naar de inschrijvingen.

Hoe?

Je meldt je aan bij één van de inschrijvingskiosken naast de ingang met de e-ID van de patiënt en kies voor “opname”. Met het geprinte ticket begeef je je naar het inschrijvingsloket. Aan het inschrijvingsloket handelen we dan samen de nodige administratie af.