alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Afspraken voor een vlot verblijf

Uw bezoek

Om de rust en verzorging van de patiënten zo optimaal mogelijk te laten verlopen, vragen wij om de bezoekregeling te respecteren.

Gebruik van GSM

Om de veiligheid van de patiënten niet in gevaar te brengen, vragen wij uitdrukkelijk om géén gsm te gebruiken op bepaalde plaatsen in het ziekenhuis.
Deze plaatsen staan duidelijk aangeduid. In het Az Damiaan wordt door de artsen en de medewerkers gebruik gemaakt van draagbare telefoontoestellen (dect), dit zijn geen gsm-toestellen.

Roken

In navolging van het K.B. van 19 januari 2005 geldt een algemeen rookverbod in het ziekenhuis.

Verloren en gevonden voorwerpen

Mocht u vragen hebben over verloren of gevonden voorwerpen, dan kunt u contact opnemen met de ombudsdienst.

Gevonden voorwerpen kunnen worden afgegeven  aan het onthaal.

Meld wanneer u de afdeling verlaat

In de loop van de dag kunnen onderzoeken of behandelingen gepland worden of kan uw arts of een zorgverlener langskomen voor u. Meld daarom steeds aan de verpleegkundigen van de eigen afdeling wanneer u de zorgeenheid verlaat en waar u heen gaat en voor hoe lang.

Wanneer u tijdens uw verblijf het ziekenhuis (tijdelijk) verlaat (buiten het kader van therapie) dan draagt u daarvoor de volledige persoonlijke verantwoordelijkheid.

Kledij

Wij vragen u steeds een kamerjas aan te trekken bij het verlaten van de kamer.

Opgelet met elektrische toestellen

Als u toestellen van thuis wilt gebruiken in het ziekenhuis, heeft u daarvoor uitdrukkelijke toelating nodig. De uitzonderingen op deze regel zijn haardrogers, scheerapparaten, laptops en laders voor multimediatoestellen. Als een medewerker van het ziekenhuis oordeelt dat het toestel een veiligheidsrisico vormt, vragen we u om dit toestel niet meer te gebruiken in het ziekenhuis.