!i

Tijdens je verblijf

Telefonie

Op elke kamer is er een telefoontoestel. Bij je opname ontvang je een persoonlijk codenummer (28....), waarmee je van op je kamer rechtstreeks kunt telefoneren. Je nummer is als volgt samengesteld: 059/41 .. .. (het geëigende nummer). Bij eventueel transfer naar een andere kamer/zorgeenheid zal dit nummer wijzigen.

Gratis internet

Draadloos internet is op elke kamer ter beschikking. Er wordt automatisch een persoonlijke login aangemaakt bestaande uit je opnamenummer en een 5-cijferige code. Meer informatie over de activering van uw account vind je hier. Er zijn echter ook gebruiksvoorwaarden verbonden aan dit account. In het ziekenhuis is er ook een Telenet Hotspot.

Het ziekenhuis biedt geen technische ondersteuning aan.

Post

De inkomende post wordt dagelijks op de kamers rondgedeeld. Aangetekende zendingen of postwissels worden aan je gemeld en kunnen door een door jou gevolmachtigd persoon afgehaald worden op het aangeduide postpunt.

De voor u bestemde postzendingen kunt u best als volgt laten adresseren:

    Az Damiaan

    (Uw) voornaam en naam

    Kamernummer en zorgeenheid

    Gouwelozestraat 100

    8400 Oostende.

Indien je zelf brieven wenst te verzenden, kun je die afgeven aan de verpleegkundige.

Het kapsalon

In Az Damiaan staat een haarkapster voor dames en heren ter beschikking. De tarieven kun je verkrijgen bij de verpleegkundige, die tevens de afspraak voor jou zal regelen. Je dient contant te betalen.

De pedicure/manicure

Er is mogelijkheid tot pedicure en manicure. De aanvraag gebeurt via de verpleegkundige.

De bibliotheek

Een bibliotheek met een keuze aan boeken, waaronder ook exemplaren met groot lettertype, is ter beschikking. Elke zorgeenheid wordt wekelijks bezocht door een vrijwilliger die de boeken verdeelt.