alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Login voor professionals

Enkel voor artsen en studenten/stagiairs

Registreren
Wachtwoord Vergeten?

Leveranciers en aannemers

Alle info over leveringen aan de goederenontvangst en de geldende veiligheidsinstructies. Je vindt hier eveneens de aankoopvoorwaarden en onze facturatiegegevens.

Meer informatie

Digitaal zorgplatform CoZo

Om patiënten, zorgverleners en zorginstellingen toe te laten snel en veilig medische gegevens uit te wisselen en te delen. Dit zijn huidige en vroegere brieven, verslagen, laboresultaten, beeldvorming, resultaten van medische opdrachten, SUMEHR’s, ...


Klinisch laboratorium van het Az Damiaan

Het laboratorium Klinische biologie van Az Damiaan stelt z'n analysegids ter beschikking met het oog op het verstrekken van nuttige informatie en een correcte bemonstering. Meer info over de werkwijze van de labogids.

AZ Damiaan
Gouwelozestraat 100, 8400 Oostende
verdieping -1 (route 295)
tel: 059 41 66 00

Analyselijst Bacteriologie

Pentalfa

Het Pentalfa afstandsonderwijs, ontwikkeld in samenwerking met het Vlaams Ziekenhuisnetwerk en de Faculteit Geneeskunde van de KU Leuven biedt u al 15 jaar een waaier van geaccrediteerde navormingsavonden aan.

Meer informatie

Ethisch comité

Het ethisch comité heeft o.a. een begeleidende en raadgevende functie betreffende de ethische aspecten van de ziekenhuiszorg en een ondersteunende functie bij beslissingen over individuele ethisch gerelateerde casussen.

Meer informatie

Klinische studies

Het studiecentrum begeleidt elke klinische studie van pre-contractuele- tot facturatiefase in Az Damiaan. Tijdens de looptijd van de studie is het studiecentrum het aanspreekpunt voor iedere actor die betrokken is bij de klinische studies.

Meer informatie

Presentaties vormingen

Otologisch symposium - Tinnitus Today (10.11.2017) Bekijk alle presentaties
Vip 009

Topics magazine

Via een nieuwsbrief informeren we de (huis)artsen en de populatie van Oostende en omstreken over ons aanbod en de innovaties.

Lees het magazine