!i

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
info@azdamiaan.be

Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving

Moderne architectuur

De artsen en medewerkers zijn vol lof over het architecturale concept dat aan alle patiënten een hoog comfort biedt in een helende omgeving.

Wachtzaal2

Het ziekenhuis is opgebouwd in afzonderlijke delen maar vormt architectonisch een knap geheel dat mooi geïntegreerd is in de omgeving. Az Damiaan is vlot bereikbaar en de diverse circulatiestromen hinderen elkaar niet. Binnenin zorgt een routesysteem met nummers voor een eenvoudige bewegwijzering zodat iedereen vlot de weg vindt.

De recentste apparatuur en technologieën ondersteunen de meest moderne medische handelingen en verhogen de veiligheid van de patiënt.

Patrick Lanssens - directeur facilitair beheer

Het ziekenhuis oogt zeer modern en de grote glaspartijen zorgen voor veel transparantie en natuurlijk licht waardoor het aangenaam vertoeven is. Helende kleurkeuzes en functionele kunstelementen dragen bij tot een architectonisch hedendaagse zorgomgeving. Zowel voor de patiënt en zijn bezoeker, als voor zorgverleners is een aangenaam verblijf en voldoende comfort voor een goede zorgverlening een wens. De kamers in Az Damiaan zijn ruim en voorzien van heel wat faciliteiten zoals ergonomische bedden, tilliftsystemen, afzonderlijke flatscreen per patiënt en gerieflijke badkamers.

Sapa 2014 27

Met de recente voltooiing van de bouw van het moderne nieuwbouwziekenhuis, zet Az Damiaan haar ambitie kracht bij om zich te meten met de allerbeste ziekenhuizen van het land en vormt het meer dan ooit het referentiecentrum voor de gezondheidszorg in de kustregio.

Az Damiaan

Gouwelozestraat 100
8400 Oostende
info@azdamiaan.be

Algemeen 059 41 40 40
Afspraak 059 41 40 60
Routebeschrijving