!i

Hoe solliciteren?

Hr2

Procedure

Een eerste selectie gebeurt op basis van je cv. Daarna volgt een gesprek met HR, vaak ook in aanwezigheid van de betrokken leidinggevende. Voor bepaalde functies, kan een tweede gesprek volgen met een aantal directieleden en/of een assessment center bij onze externe selectiepartner.

Omdat wij ook voor onze toekomstige medewerkers zorg willen dragen, engageren wij ons voor een correcte en vlotte afhandeling van alle sollicitaties. Zo streven we er concreet naar om elke sollicitant in elke fase van de procedure altijd binnen de tien werkdagen een antwoord te geven. Bij elke stap kun je ook feedback vragen over de beslissing.

We werken verder ook met een actieve werfreserve. Is er op het moment van je sollicitatie geen concrete vacature maar zien we voldoende interessante elementen in je profiel dan word je opgenomen in de werfreserve. Zodra we een vacature hebben die overeenstemt met jouw verwachtingen, zullen we met jou contact opnemen. Je blijft gedurende een jaar actief in onze werfreserve.

Hoe?

Heb je interesse in één van onze vacatures of wil je (spontaan) solliciteren, dan kan dit via het online sollicitatieformulier. We werken achterliggend met een database die automatisch jouw gegevens opslaat. Wanneer je solliciteert wordt er dan ook automatisch een persoonlijke login aangemaakt voor je waarmee je jouw gegevens kunt beheren. Om na je sollicitatie opnieuw in te loggen klik je op deze link.

Het online sollicitatieformulier is te vinden is onder de knop 'Solliciteren', telkens onderaan de betreffende vacature of op de pagina "Spontaan solliciteren".

Heb je vragen over een concrete vacature, dan vind je de gegevens van de contactpersoon in de vacaturetekst zelf. Heb je algemene vragen over solliciteren bij Az Damiaan, dan kun je ons contacteren:

•             per e-mail via jobs@azdamiaan.be

•             telefonisch bij Nathalie Vanlerberghe, stafmedewerker HR, tel. 059/41 68 11