alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube

Hoe solliciteren?

Hr2

Procedure

Een eerste selectie gebeurt op basis van je cv. Daarna volgt een gesprek met HR, vaak ook in aanwezigheid van de betrokken leidinggevende. Voor bepaalde functies, kan een tweede gesprek volgen met een aantal directieleden en/of een assessment center bij onze externe selectiepartner.

Omdat wij ook voor onze toekomstige medewerkers zorg willen dragen, engageren wij ons voor een correcte en vlotte afhandeling van alle sollicitaties. Zo streven we er concreet naar om elke sollicitant in elke fase van de procedure altijd binnen de tien werkdagen een antwoord te geven. Bij elke stap kun je ook feedback vragen over de beslissing.

We werken verder ook met een actieve werfreserve. Is er op het moment van je sollicitatie geen concrete vacature maar zien we voldoende interessante elementen in je profiel dan word je opgenomen in de werfreserve. Zodra we een vacature hebben die overeenstemt met jouw verwachtingen, zullen we met jou contact opnemen. Je blijft gedurende een jaar actief in onze werfreserve.

Hoe?

Heb je interesse in één van onze vacatures of wil je (spontaan) solliciteren, dan kan dit via één van de volgende mogelijkheden:

 • Via het sollicitatie-webformulier, onder de betreffende vacature of onder "Spontaan solliciteren"
 • Met een sollicitatieformulier dat je hier kan downloaden en ingevuld terug kan sturen:
  • per e-mail naar jobs@azdamiaan.be 
  • met de post naar Az Damiaan, dienst HR, Gouwelozestraat 100, 8400 Oostende
 • Of stuur jouw cv en een begeleidende brief:
  • per e-mail naar jobs@azdamiaan.be 
  • met de post naar Az Damiaan, dienst HR, Gouwelozestraat 100, 8400 Oostende

Heb je vragen over een concrete vacature, dan vind je de gegevens van de contactpersoon in de vacaturetekst zelf. Heb je algemene vragen over solliciteren bij Az Damiaan, dan kun je ons contacteren: