!i

Hoe solliciteren?

Solliciteren

Procedure

Een eerste selectie gebeurt op basis van je cv. Daarna volgt een gesprek met HR, vaak samen met de betrokken leidinggevende. Voor bepaalde functies kan een tweede gesprek volgen met een aantal directieleden en/of een assessment center bij onze externe selectiepartner.

Omdat wij ook voor onze toekomstige medewerkers zorg willen dragen, engageren wij ons voor een correcte en vlotte afhandeling van alle sollicitaties. Zo streven we er naar om elke sollicitant in elke fase van de procedure altijd binnen de tien werkdagen een antwoord te geven. Bij elke stap kan je ook feedback vragen over de beslissing.

We hebben ook een actieve werfreserve. Is er op het moment van je sollicitatie geen concrete vacature maar zien we voldoende interessante elementen in je profiel, dan word je opgenomen in de werfreserve. Zodra er een vacature is die overeenstemt met jouw verwachtingen, nemen we met jou contact op. Je blijft gedurende een jaar actief in onze werfreserve.

Hoe?

Heb je interesse in één van onze vacatures of wil je (spontaan) solliciteren, dan kan dit via het online sollicitatieformulier. We werken achterliggend met een database die automatisch jouw gegevens opslaat. Wanneer je solliciteert wordt er dan ook automatisch een persoonlijke login aangemaakt waarmee je jouw gegevens kunt beheren. Je kan na je sollicitatie hier opnieuw inloggen.

Je kan online solliciteren telkens onderaan een vacature of op de pagina "Spontaan solliciteren".

Heb je vragen over een vacature, dan vind je de gegevens van de contactpersoon in de vacaturetekst zelf. Heb je algemene vragen over solliciteren bij Az Damiaan, dan kun je ons contacteren via:

whatsapp