!i

Az Damiaan tekent voor Sinterklaas

We kregen een belangrijk bericht uit Spanje voor alle kinderen en kleinkinderen t.e.m. 12 jaar van de Az Damiaanmedewerkers.

Sinterklaas 2020 Banner Website

De Sint liet aan de personeels- en vriendenkring van Az Damiaan ‘Pazdam’ weten dat hij heel bezorgd is om de gezondheid van alle kinderen, die van zijn Pieten en van hemzelf. Daarom kan het Sinterklaasfeest dit jaar niet plaats vinden. Maar Sinterklaas wil op de gezichtjes van alle brave (klein)kinderen van de Az Damiaanmedewerkers uiteraard wel een glimlach toveren. 

Daarom sprak de heilige man samen met Pazdam af om, in ruil voor een leuke gekleurde tekening, een zak met lekkers te schenken. 

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. De Az Damiaanmedewerker registreert zich hieronder en geeft zo op hoeveel (klein)kinderen een tekening zullen maken. Zo kan de Sint aan zijn Pieten laten weten hoeveel zakjes vol lekkers ze moeten maken. Inschrijven is verplicht en kan uiterlijk tot 15 november. Na deze datum kunnen wij geen attenties meer bijbestellen!
  2. Wie zich registreerde, krijgt via e-mail leuke tekeningen voor de verschillende leeftijden toegestuurd.
  3. De Az Damiaanmedewerker kan op maandag 30/11, woensdag 2/12 en donderdag 3/12 telkens van 11.45 uur tot 14.00 uur ter hoogte van de cafetaria een tekening omruilen voor een zak vol lekkers. We zullen deze tekeningen exposeren in het ziekenhuis. Let wel: er zijn enkel attenties beschikbaar voor tijdig geregistreerde kinderen. 

INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN