!i

Ons welzijnsbeleid

Gezondheid en welzijn ligt vele medewerkers van Az Damiaan nauw aan het hart. Dat bleek althans uit de recentste medewerkersonderzoeken. We willen hen daarin ondersteunen en daarom zet Az Damiaan actief in op gezondheidspromotie bij de artsen en medewerkers onder het motto #YourHealthMatters.

Om dit welzijnsbeleid aan te kunnen bieden, werken wij samen met Liantis, Springbok Coaching en diverse andere partners.

In een eerste fase hebben we, met behulp van een online bevraging en vrijblijvende Vita-checks, een duidelijker beeld kunnen vormen van het vitaliteitsniveau van onze medewerkers en artsen. We polsten hierbij naar hun gewoontes en behoeften op het vlak van mentale en fysieke gezondheid (fitheid, voeding, slaapgewoonten, conditie, lenigheid, …). In het welzijnsbeleid van #YourHealthMatters bieden we individuele ondersteuning en groepsinitiatieven aan. We reiken zowel algemene als persoonlijke tips en adviezen aan om de geestelijke en lichamelijke gezondheid op peil te houden of te bevorderen. Dit wordt aangevuld met diverse workshops en talrijke activiteiten.