!i
Klinisch Laboratorium

Labo klinische biologie

Tel. 059 41 66 00
Fax 059 41 66 01
via route 295

Bezoekuren

Bloedafname via route 296: weekdagen 8.00 - 18.00 uur / kinderen <8 jaar tussen 10.00 en 17.00 uur.

Hoe geraak ik hier

Labo klinische biologie

Als geïntegreerde dienst treedt het laboratorium klinische biologie voor alle klinische disciplines van het ziekenhuis op als ondersteunende partner en streeft naar maximale beschikbaarheid, expertise en betrouwbaarheid.

Het laboratorium klinische biologie in Az Damiaan onderzoekt de stalen van de hospitalisatiediensten en de poliklinische afdelingen van het ziekenhuis maar ook de stalen aangeleverd door (huis)artsen en instellingen (bv. woonzorgcentra). 

Het laboratorium klinische biologie, dat in een moderne infrastructuur huist, beschikt over hypermoderne toestellen en goed opgeleid en gemotiveerd personeel.

Het aanbod omvat alle courant aangevraagde analyses in de verschillende subdisciplines van de laboratoriumgeneeskunde alsook een aantal meer gespecialiseerde bepalingen.

Met moderne analyseapparatuur gekoppeld aan een module voor monsterbeheer (tracering en archivering) en interne kwaliteitsevaluatie worden de analyseresultaten zo snel en betrouwbaar mogelijk verkregen.Informatiebrochures over Labo klinische biologie