alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube
Operatiekwartier

Operatiekwartier

Tel. 059 41 42 00
Fax 059 41 42 01

Hoe geraak ik hier

Operatiekwartier

Het volledige team operatiekwartier staat paraat om u gedurende gans uw verblijf op het operatiekwartier de best mogelijke zorg te bieden .

Het operatiekwartier van Az Damiaan telt 9 hypermoderne operatiezalen. De zalen voldoen aan de strengste eisen op vlak van hygiëne en veiligheid. Alle zalen zijn voorzien van hoogtechnologische medische apparatuur. Verschillende zalen zijn specifiek uitgerust voor gespecialiseerde ingrepen.

Jaarlijks worden er op het operatiekwartier 15.000 ingrepen uitgevoerd. Er werken dagelijks een 45-tal verpleegkundigen, ruim 40 artsen, 2 logistieke medewerkers , 1 secretaresse en 7 mensen van het onderhoud.

Dit team is erg gevarieerd samengesteld maar gaat toch gezamenlijk voor 1 doel: mensen behandelen met de best mogelijke zorg.

Onze professionals op de dienst Operatiekwartier


Onze dienst Operatiekwartier