alert!arrow-leftarrow-rightbulletcheckclipboardStroke 1dropdownfacebookGroupgluegoogle-plusCombined ShapeCombined Shapehospitalizationicon infoiinstagramFill 1looking-glassShapeopenphoneStroke 1selectselect-arrowsShapesocial-linkedinspeech-bubbleFill 1twitterShapeyoutube
Ze 420

ZE 420 - heelkunde

Tel. 059 41 62 40
ZE420@azdamiaan.be
Route 420

Bezoekuren

Van 14u00 - 20u00

Hoe geraak ik hier

ZE 420 - heelkunde

Op onze afdeling verblijven hoofdzakelijk orthopedische patiënten.

Dit zijn zowel patiënten die een geplande orthodepedisch ingreep moeten ondergaan als de ongeplande ingrepen.

De geplande orthopedie omvat de kijkoperaties van schouder-, heup- en kniegewricht. Maar ook de prothesechirurgie, hand- en voetchirurgie als rugoperaties. Deze lijst is echter niet limitatief.

De ongeplande orthopedie of de traumatologie omvatten de patiënten die met spoed opgenomen worden en al dan niet een ingreep nodig hebben.

Op orthopedie werken we met het Rapid Recovery programma. Dat is een kwaliteitsprogramma voor patiënten die een heup- of knievervangende operatie zullen ondergaan. Het is gebaseerd op een multidisciplinaire samenwerking volgens een klinisch pad. De infosessie die wekelijks doorgaat, is ook een belangrijk gegeven in het programma. Alles rond Rapid Recovery wordt in goede banen geleid door onze coördinator.

Onze professionals op de dienst ZE 420 - heelkunde